Het kopen of verkopen van hotels, B&B's, pensions of herbergen in het buitenland (2023)

Het kopen of verkopen van hotels, B&B's, pensions of herbergen in het buitenland (1)Het kopen of verkopen van hotels, B&B's, pensions of herbergen in het buitenland (2)BED EN ONTBIJT TE COOPPortaal voor het kopen of verkopen van B&B! UIT HET LAND

Bed and breakfast / hotel buiten te koop

B&B te koop Europa / hotel te koop Europa

Koopt of verkoopt u hotels en pensions in het buitenland, bijvoorbeeld in Frankrijk, Spanje, Italië of Portugal, of in Duitsland, Ierland, Zuid-Afrika of Curaçao?

Filter objecten op regio met behulp van het onderstaande menu.

✔ De beste plek om B&B/Hotel te verkopen!
✔ Googlen is niet nodig!
✔ ca. 100.000 paginaweergaven / maand!
✔ Bereik hier je doelgroep!

Ontbreekt jouw land nog? Na uw registratie voegen wij uw land toe aan ons systeem.

Ja, ik wil mijn item verkopen!

(Video) B&B Or All Inclusive? | Different Types of Hotel Board Basis

Verkoop van B&B of hotels in het buitenland

Uw B&B of hotel verkopen in Europa

Droom je van een bed and breakfast in het buitenland? U bent dus op de juiste plek. B&B For Sale biedt niet alleen een platform voor B&B's te koop inNederlandemBelgië, maar ook in het buitenland, zoals B&B Ika Vertrek te koop inCuracao! Bekijk ook B&B's te koop in andere populaire Europese landen zoalsFrankrijk,Spanje,Portugal,Italië,DuitslandemOostenrijk.

Maar ook Nederlanders en Belgen die buiten Europa een herberg, hotel of Bed & Breakfast hebben geopend, kunnen hier hun faciliteiten in het buitenland verkopen. Nederlanders en Belgen die ook het avontuur willen aangaan om buiten Europa een pension, pension of hotel te openen, kunnen hier hun "droom" vinden.

Zo kunnen B&B en B&B verkopers sinds kort in de uitverkoopGambiaemZuid-Afrikaen Nederlandse en Belgische stakeholders ontmoeten elkaar hier. Als er een land ontbreekt, neem dan gerust contact met ons op. Als het land interessant is voor onze websitebezoekers, die het roer willen omgooien, staan ​​we graag uw faciliteit op deze pagina toe.

Als u uw B&B in het buitenland (in Europa of daarbuiten) wilt verkopen, doet u er goed aan om op deze site te adverteren. Hier vinden Nederlanders die het roer om willen gooien hun bed and breakfast, herberg of hotel te koop binnen of buiten Europa.

B&B of klein hotel verkopen? Heeft u een B&B te koop in Spanje? Zet uw bed and breakfast in Spanje te koop op onze website. Of bed and breakfast te koop in Frankrijk, Curaçao of Zuid-Afrika? Bij ons vinden klanten hun B&B of hotelletje, om de koers naar het buitenland te verleggen. Makelaars en verkopers adverteren zeer gunstig op onze website.

AB&B hotel nakon Europa(zoals Frankrijk, maar ook Curaçao)GasthuisvoorEuropa(zoals in Zuid-Afrika) onder de aandacht van een zeer gericht publiek? Of een pand dat gebruikt kan worden als bed and breakfast, guesthouse of hotel Elke maand zoeken duizenden potentiële kopers naar guesthouses te koop in Europa. Adverteer bij B&B Te Koop tegen een lage prijs!

beginnen met verkopen

B&B of hotel te koop in Duitsland

Een pension of hotel in Duitsland verkopen of kopen

?Koopt of verkoopt u een gastenverblijf (Zimmefrei) in Duitsland? In dit deel van Europa heeft Duitsland plaatsen voor herbergen en hotels. Duitsland is populair vanwege de prachtige natuur en de betaalbare vastgoedprijzen. Bekijk hier Duitse B&B's en panden geschikt voor gebruik als B&B of klein hotel of verkoop uw eigen woning, gastenverblijf of Bed & Breakfast!

B&B te koop Duitsland. B&B te koop Duitsland.

B&B/hotel te koop Frankrijk

Bed & Breakfast of Chambre d'hôte in Frankrijk verkopen of kopen

Koop of verkoop een B&B of hotel in Frankrijk?

Frankrijk is een van de populairste vakantiebestemmingen in Europa onder Nederlanders. Geen wonder dat veel mensen op zoek zijn naar een B&B of boetiekhotel om in Frankrijk te verblijven. Of naar een gebouw dat alles heeft om een ​​prachtige B&B (Chambre d'hôtes) te beginnen. Koop of verkoop uw woning via B&B Te Koop.

De exploitanten wilden B&B Frankrijk

Wij zijn regelmatig op zoek naar operators voor een. Dit zijn B&B's en huisjes die in Frankrijk bestaan. Pas op voor advertenties. Niet alleen in Frankrijk worden regelmatig Nederlandse B&B's te koop aangeboden, ook de Fransen bieden hun B&B's te koop aan, oftewel: B&B a vendre France.

Hotel/B&B Frankrijk te koop

U wilt uw bed and breakfast of hotel in Frankrijk verkopen. Ook B&B-exploitanten in Frankrijk worden gezocht op onze website en er worden regelmatig huizen met vakantiehuizen te koop aangeboden. Zo begin je een B&B in Frankrijk. Heeft u een bestaande B&B in Frankrijk die u wilt verkopen? U kunt op deze website adverteren om uw potentiële klant te vinden. Zo kunt u sneller uw B&B of hotel in Frankrijk verkopen.

B&B te koop Frankrijk (te koop)

Op zoek naar een B&B of Chambre d'hôtes à vendre? Of wil je je B&B in Frankrijk verkopen?
Je B&B verkopen doe je eenvoudig met benb-tekoop.nl of B&B te koop.

(Video) How to attract international guests to your B&B, guest house or inn

Hotel/B&B te koop Griekenland

Een guesthouse of hotel in Griekenland verkopen of kopen

Verkoop ook uw B&B in Griekenland? Of een hotel kopen in Griekenland? In Griekenland vind je regelmatig woningen te koop die verbouwd kunnen worden tot B&B of hotel. Soms is er al een bed and breakfast gevestigd die u kunt overnemen. Maar in andere gevallen is het een onroerend goed in Griekenland, waar je een B&B kunt beginnen. Bijvoorbeeld een pand met veel slaapkamers of badkamers. Verkoopt u bed and breakfast in Griekenland? Registreer u vandaag nog als verkoper of makelaar en verkoop uw hotel of B&B in Griekenland.

Hotel/B&B te koop Spanje

Koop of verkoop je Spaanse droom: B&B/hotel Spanje kopen of verkopen!

B&B Kopen of verkopen in Spanje? Wie houdt er niet van de zon en de Spaanse keuken. Ieder jaar wisselen Nederlanders van koers in Spanje om daar een herberg of hotel te openen. In B&B For Sale komen vraag en aanbod samen op het gebied van B&B en hotelverkoop in Spanje. Daarom is het een ideale plek om kopers te vinden die geïnteresseerd zijn in uw woning. Of om het aanbod van B&B en hotels te koop in Europa te vergelijken.

B&B/hotel Te Koop Portugal

Verkoop bed and breakfast in Portugal of koop een hotel in Portugal

(Video) How B&Bs, guest houses and inns connect You, your location and your guests

Koopt u een hotel of B&B in Portugal (Europa) of verkoopt u in Portugal?Portugal is ook een populaire vakantiebestemming in Europa. Daarom is er veel vraag naar B&B's of hotels in Portugal. In Portugal kom je regelmatig B&B's tegen die je kunt overnemen. Of panden met veel slaapkamers en badkamers, die daarom interessant zijn om een ​​B&B te beginnen.

Ontdek zelf wat B&B-Te Koop voor u kan betekenen. Adverteer uw B&B - een populair hotel in Portugal of bekijk het aanbod van panden die te koop staan. Verkoop je B&B accommodatie via B&B Te Koop. Want B&B verkopen gaat sneller als je de aandacht trekt van Nederlanders die het roer om willen gooien in Spanje.

B&B, pension en hotel te koop Oostenrijk

Verkoop je B&B of pension in Oostenrijk of koop een Oostenrijkse B&B of pension!

Koopt of verkoopt u een B&B, pension of hotel in Oostenrijk?Oostenrijk is een Europees wintersportland en daarom ideaal voor het vestigen van pensions, B&B hotels. Zowel in de zomer als in de winter is Oostenrijk populair onder (Nederlandse) toeristen. In Oostenrijk vind je regelmatig bed and breakfast woningen te koop die ideaal zijn voor het starten van een B&B of B&B. Vele duizenden bezoekers vinden de weg naar ons platform. De ideale plek om uw hotel, pension of pension in Oostenrijk te verkopen.

Pension, hotel en B&B te koop op zonnige plaatsen

Koop of verkoop een gastenverblijf, B&B of hotel op Curaçao of B&B in Zuid-Afrika

Een B&B kopen in Curaçao of Zuid-Afrika of een B&B of hotel verkopen in Zuid-Afrika of Curaçao?

Zoek je een B&B of B&B te koop in Zuid-Afrika of Curacao? Zuid-Afrika en Curaçao zijn erg populair bij toeristen, ook die van Duitse en Nederlandse afkomst. Dit komt doordat de plaatsen zonnig zijn, maar ook omdat er meer Nederlandstaligen wonen. B&B For Sale is een Nederlands en Belgisch portaal voor het kopen of verkopen van B&B in het buitenland. Zoek een pension te koop in Somerset West. De B&B of guesthouse ligt op ongeveer 50 kilometer van Kaapstad en slechts 10 kilometer van het strand. Of koop of verkoop een guesthouse in Gardens, Oranjezicht of Tamboerskloof. Vind B&B's te koop in De Waterkant of Bo Kaap. Ideale locaties aan zee om pensions, pensions of hotels in Zuid-Afrika (bij Kaapstad) te kopen. Of ontdek B&B's te koop op Aruba, Curaçao of Bonaire.

B&B, pension en hotel Te koop Noorwegen en Zweden

Verkoop je B&B of guesthouse in Zweden of Noorwegen

Verkoop je B&B, pension of hotel in Noorwegen of Zweden of koop een B&B of pension in Scandinavië!

Op zoek naar een charmante bed & breakfast of pension of hotel te koop in Noorwegen? Als u een B&B of een hotel in Zweden wilt openen, vindt u op deze pagina aanbiedingen te koop in Zweden en Noorwegen. B&B For Sale is een portaal voor het kopen en verkopen van B&B's, hotels, pensions met of zonder hut/hut. Adverteer hier dus, daar waar uw doelgroep zich bevindt.

Verkoop van Hotels, B&B en Agriturismo Italië

Ik verkoop een agriturismo, hotel of B&B in Italië

B&B verkopen in Italië (Europa)?Koopt of huurt u een B&B in het prachtige vakantieland Italië? Op ons portaal staan ​​regelmatig bed and breakfasts in Italië te koop. Denk aan agrotoerisme of een boerderij in Italië, met olijfgaarden en bed & breakfast kamers, soms met camping. Van Toscane, Sicilië tot het Gardameer of de kust, je vindt deze B&B's, hotels en herbergen. Wie een landhuis of andere accommodatie in Italië wil verkopen, kan zijn doelgroep vinden via het B&B For Sale-portaal. Maak daarom reclame voor uw B&B in Italië op onze website.

recente blogberichten

Hans' B&B in Italië van B&B Vol Liefde staat vanaf 1 september 2022 te koop op benb-tekoop.nl: hét platform voor het kopen en verkopen van B&B's in Europa. Voordat hij kwam...

zie meer informatie

28 juli 2021

Ik zoek woonruimte in Zuid-Limburg voor 2 tot 16 personen

Authentic Stays biedt sfeervolle accommodatie voor gezelschappen van 2 tot 16 personen. Perfect gelegen om te genieten van al het moois, comfort en bedrijvigheid van Maastricht, Zuid-Limburg en de Belgische en Duitse grensstreek...

zie meer informatie

21 maart 2021

Onze redactie kreeg onlangs een telefoontje van Michiel en Monique Schipper. Over te nemen B&B gezocht in Noord-Brabant: “We zoeken een boerderij met een B&B in Noord-Brabant, het liefst in...

zie meer informatie

bezoek onze blog

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated: 10/28/2023

Views: 5295

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.